Flexpoint Group

Toerversie

Dinsdag 11 juli 2017

Flexpoint is een van de belangrijke sponsoren van de succesvolle dameswielerploeg Boels-Dolmans. Dat inspireerde tot een aparte fietstocht waar veel zakelijke partners van de diverse entiteiten aan meededen, tezamen met enkele toppers uit de professionele dameswielerploeg. Voor de getrainde vrouwen waren de Limburgse heuvels een makkie en voor de zakelijke relaties van Flexpoint was het goed te doen, dankzij enkele aangename stops op locaties zoals Kasteel Wittem, Château St. Gerlach en Kasteel Bloemendal. „Het ging ons vooral om het gezamenlijke avontuur met onze zakelijke partners, waarbij synergie tussen de verschillende entiteiten binnen de Group het streven is. Deze schitterende dag werd zeer gewaardeerd,” zegt Erwin Vogelzang, die de dagrit gezamenlijk met het hele peloton keurig uit fietste.

Fotografie: George Deswijzen

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram