André Rieu doet records sneuvelen op het Vrijthof

Zomerconcerten André Rieu

Auteur: Jo Cortenraedt
Maandag 10 juli 2017


De eerste vier concerten van André Rieu en zijn Johan Strauss-orkest op het Vrijthof zitten erop en die hebben samen al 44.000 mensen getrokken. Deze week volgen er nog vier van donderdag tot en met zondag. En de volgende week sluit Rieu de serie af op de vrijdag en zaterdag. Dan zijn in totaal 110.000 mensen naar zijn concerten op het Vrijthof in Maastricht gekomen, een record.

De concerten zijn onder meer opgenomen voor vertoning eind deze maand in maar liefst 1500 bioscopen wereldwijd. Aan de montage wordt momenteel hard gewerkt in de studio van André Rieu. Voor de Nederlandse bioscopen was André van Duin de gastheer en reporter.

Fotografie: Frits Widdershoven

Lees ook