Het goede leven in Limburg

volgens Vic Larik van VeTraNed/Paraat Brandbeveiliging

Woensdag 26 juli 2017

‘Bij VeTraNed, expert op het gebied van veiligheids- en BHV-trainingen, draait alles om veiligheid. Genieten van het leven is alleen maar mogelijk als je er zeker van kunt zijn dat de omgeving waarin je verkeert ook veilig is. De BHV-trainingen in ons trainingscentrum in Herten – het meest geavanceerde van Europa – zijn volledig afgestemd op de behoefte van onze cursisten. Voor alle mogelijke brand- blus en detectiemiddelen én deskundig advies, kan men terecht bij Paraat Brandbeveiliging, het zusterbedrijf van VeTraNed. Door alles zo realistisch mogelijk voor te stellen – we beschikken over 34 scenarioruimten uitgerust met de modernste simulatietechnieken – leren wij onze cursisten hoe ze moeten handelen in het geval van een calamiteit of noodsituatie. In ons trainingscentrum draait alles om beleving. Wat laten ze meemaken hoe het voelt om midden in de rook te staan, terwijl je om je heen sirenes, het geluid van krijsende baby’s, of om hulp schreeuwende personen hoort. Ze staan letterlijk in de rook en maken mee wat je echt meemaakt op het moment dat zich een calamiteit voordoet. Een training bij VeTraNed vergeet je niet gemakkelijk. Onze cursisten hebben een leuke, inspirerende dag, compleet met een geheel verzorgde, uitgebreide lunch. Ondanks het feit dat het om serieuze zaken gaat, is er alle ruimte om plezier te maken. Iedereen gaat met goed gevoel naar huis.’

VeTraNed/Paraat Brandbeveiliging
Natronchemieweg 3
6049 CN Herten-Roermond

T: +31 (0)475 - 74 50 30
E: info@vetraned.nl

www.vetraned.nl

 

Lees ook