Het goede leven in Limburg

volgens Rianda en Leo Graus van café Tribunal in Maastricht

Maandag 24 juli 2017

‘Goed gezelschap. Je thuis voelen. Iets lekkers te eten en te drinken. Dat hoort voor ons bij het goede leven in Limburg. Komende winter bestaat Tribunal alweer 55 jaar en is het 25 jaar geleden dat Leo de zaak van zijn ouders overnam. Al die jaren hebben we goed naar onze gasten geluisterd, zijn we met de tijd meegegaan zonder Tribunal te veranderen. We hebben nu bijvoorbeeld acht taps waardoor we steeds wisselende speciaal bieren van het vat kunnen schenken. De wijnen die we schenken, worden met aandacht gekozen. We hebben drie open witte wijnen, twee rode en twee rosés. Om het goede leven te vieren hebben we Champagne Special Cuvée van Bollinger koud staan en ook onze Langlois Chateau Crémant de Loire Brut is heel geliefd. Ideaal voor lange zomeravonden op ons terras! Wij zijn een echt café waar je van maandag tot en met donderdag ’s avonds ook kunt eten. De kaart verandert elke twee weken. We werken alleen met producten van leveranciers uit de buurt. Mensen die we persoonlijk kennen. Die net zoals wij kwaliteit belangrijk vinden. Bij ons ben je al vanaf acht uur ’s ochtend welkom voor een ontbijt met spek en ei en de krant erbij. Tot vier uur kun je uit de dagkaart kiezen en daarna uit onze avondkaart. Als je bij ons bent, hoef je eigenlijk helemaal niet meer naar huis.’

www.detribunal.nl

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram