Het goede leven in Limburg volgens Léon Savelkoul

„Het goede leven is een combinatie van fijn wonen én deelnemen aan een levendige gemeenschap”

Vrijdag 21 juli 2017

„Het goede leven is een combinatie van fijn wonen én deelnemen aan een levendige gemeenschap,” zegt Léon Savelkoul, directeur woonresidentie Parc Imstenrade.

„Parc Imstenrade,” zo vervolgt hij, „voldoet hier helemaal aan. Nog steeds bekend binnen de provincie onder de historische naam Vroedvrouwenschool, zijn hier zo’n tweehonderdenvijftig hedendaagse huurappartementen gerealiseerd. En wel in verschillende prijsklassen. Wonen in Parc Imsternade betekent niet alleen vertoeven in een prachtige omgeving, genieten van de hoge mate van dienstverlening en zorg indien gewenst, maar zeker ook de keuze hebben al dan niet deel te nemen aan het actieve leven binnen deze woonomgeving. Om een voorbeeld te noemen: houdt u van kleine concerten, kunst kijken of zelfs schilderen, binnen het afwisselende kunst- en cultuurprogramma van Parc Imstenrade is het allemaal te vinden. En niet te vergeten onze brasserie La Valeur met uitnodigend terras.”

„Vaak genoeg hoor ik nieuwe bewoners opmerken, dat ze dit veel eerder hadden moeten doen. Bewust kiezen voor veilig en comfortabel wonen op een moment dat deelname aan het sociale leven een fijne mogelijkheid blijft. Het goede leven, zo zou ik willen benadrukken, laat ontzorgen gepaard gaan met een geanimeerd sociaal leven, een zienswijze waar wij ons in Parc Imstenrade sterk voor maken.”

www.parcimstenrade.nl

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram