Het goede leven in Limburg

Volgens Boumans advocaten

Maandag 10 juli 2017

Theo Boumans van Boumans en partners, advocaten in Maastricht en Heerlen:

‘Sommige problemen kunnen je het leven aardig zuur maken. Lastige medewerkers, lastige bazen. Onwillige huurders of verhuurders. Een huwelijk dat anders loopt dan je gedacht had. Een vakantie die met een flinke vertraging begint. Schulden die je boven het hoofd groeien. Letsel waardoor je je leven niet meer kunt leiden zoals jij wilt. Bij heel veel zaken in een mensenleven heb je met regels en wetten te maken. Met recht. En wij helpen je om ervoor te zorgen dat er recht gedaan wordt. Wij doen recht! Helpen je je juridische problemen oplossen. Dat doen we to-the-point. Praktisch. Zonder kapsones. En tegen zo laag mogelijke kosten. We houden niet van verrassingen achteraf. Hanteren gunstige, inkomensafhankelijke tarieven zodat iedereen op onze hulp kan rekenen. We zoeken naar de slimste aanpak. Regelen een geschil het liefst buiten de rechtbank om. We staan midden in de maatschappij. Zijn reëel. Bekijken de zaken nooit van één kant. Onze filosofie is simpel en duidelijk: wij willen mensen helpen. Goed en liefst snel. Elke dag opnieuw willen wij laten zien dat het halen van je recht zin heeft. Dat je er niet alleen voor staat. Daarom zijn wij laagdrempelig. Benaderbaar. Persoonlijk. Wij doen recht, zodat iedereen de kans krijgt om van het goede leven in Limburg te genieten.’

www.bouwmans-adv.nl

  

Lees ook