Chapeau Cabillaud Haring Party

Terugblik video

Auteur: Maarten van Laarhoven
Dinsdag 27 juni 2017

De gasten genoten volop tijdens de eerste exclusieve haringparty, georganiseerd door Chapeau in samenwerking met Cabillaud, het restaurant boven het Maaspoort Theater en de trotse bezitter van het Scheuten terras, een van de meest bijzondere dakterrassen van Limburg.

Na een feestelijke ontvangst met een glas Veuve Clicquot konden de 140 gasten zich laven aan de culinaire hoogstandjes die werden geserveerd, en natuurlijk van de verse haring. De eerste ziltige maatjes werden overhandigd aan gedeputeerde Toine Beurskens, oprichter van de Stichting Kidzbase Martin Frankort en Jo Cortenraedt, hoofdredacteur van Chapeau.

De opbrengst van de eerste Chapeau Cabillaud Haring Party gaat naar Kidzbase, een stichting die als doel heeft om kinderen in Nederland, die niet de kans krijgen normaal op te groeien in hun eigen gezin, te helpen. De hoogte van het bedrag dat is opgehaald wordt later bekendgemaakt.  

Bekijk hier de terugblik video!

Lees ook