Chapeau Château Fair

ZUID Recruiters

Zaterdag 24 juni 2017

Een carrière reikt verder dan uitsluitend een CV. Het analyseren van talenten en deze matchen met de juiste baan door te kijken naar cultuur, werkzaamheden en ontwikkeling van de toekomstige werkgever: de kracht van ZUID Recruiters is om net die ene baan te vinden die helemaal aansluit op het talent. ,,Wij geloven dat bedrijven op ervaring, kennis en kwaliteiten zitten te wachten. De vraag is alleen, hoe zet je dit talent in? En bij welk bedrijf komt dit het beste tot zijn recht?’’

Als onderdeel van Wiertz Company – het euregionale familiebedrijf dat al twintig jaar actief is in de markt van mens en werk - richt Zuid Recruiters zich op bedrijven die op zoek zijn naar hét talent om een vacature in te vullen en daarnaast op kandidaten die bewust bezig zijn met carrière en op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging op HBO- en WO-niveau. ,,Wij analyseren talenten zorgvuldig en matchen deze met de juiste baan. Naast specifieke vaardigheden en kennis, brengen we ook de soft skills in kaart met behulp van een speciaal ontwikkelde Talent Tool.’’ Zoals ze zelf vertellen gaat ZUID Recruiters verder daar waar anderen stoppen, ze gaan voor de spreekwoordelijke puntjes op de i!

Tijdens de Chapeau Château Fair die zondag 25 juni plaatsvindt, kun je bij ZUID Recruiters terecht op het gebied van ‘het belang van carrière en talent’. In de stand wordt het gesprek aangegaan over carrièremogelijkheden en de zoekmethodes van het bedrijf. Daarnaast zal in samenwerking met HBM Network – een netwerkorganisatie waarbij vanuit verschillende perspectieven in dienstverlening wordt bijgedragen aan talentontwikkeling – tijdens een interactieve presentatie op innovatieve wijze een competentietest worden afgelegd waar een nauwkeurig competentieverslag van de persoon uit naar voren komt.

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram