Chapeau Château Fair

Physiotherm Valkenburg

Vrijdag 23 juni 2017

Susanne Smeets-Taubitz en haar man Michel Smeets zijn de eerste Nederlandse vertegenwoordigers van Physiotherm Infraroodcabines, een cabine die middels infraroodstraling kan ondersteunen bij verschillende klachten en pijnen. ,,We hebben de Physiotherm cabine leren kennen tijdens een weekje vakantie in het Oostenrijkse Kössen. Na een dag langlaufen hebben we gebruik gemaakt van de cabine. De dag erna werden we wakker zonder stijve spieren of spierpijn’’, vertelt Susanne.

De Physiotherm cabine bewijst dagelijks de ondersteunende werking bij reuma, rug- en spierpijn en gewrichtspijn en ondersteund bij afslanken en ontgiften. Tevens helpt het gebruik van de cabine de mensen te ontspannen en het immuunsysteem te versterken.

De temperatuur in de cabine blijft laag (en daardoor aangenaam). De warmte wordt door de huid afgegeven in de vorm van natuurlijke infraroodstraling en komt zo in het lichaam terecht. Deze zachte en diepe warmte stimuleert de doorbloeding.  Dit principe is mogelijk door de gepatenteerde lage temperatuur lavazand technologie.

Physiotherm is gevestigd in het centrum Valkenburg a/d Geul, ook beter bekend als de echte wellness stad.

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram