Officiële opening Enexis huis Limburg

Fotoverslag

Auteur: Francoise Oostwegel
Woensdag 21 juni 2017


In Maastricht vond gisteren de officiële opening plaats van het Enexis Huis Limburg. De middag stond in het teken van 'van droom naar daad!' Gastspreker André Kuipers, de eerste Nederlandse astronaut met twee ruimtemissies op zijn naam, liet aan de hand van beelden uit de ruimte zien hoe snel de klimaatverandering toeneemt. En dat we hier dus nu op moeten inspelen, willen we nog vele jaren van onze planeet kunnen genieten.

Gedeputeerde Daan Prevoo, verrichtte vervolgens samen met Peter Vermaat, voorzitter van de Raad van Bestuur van Enexis Groep, de officiële opening.   

Enexis Huis Limburg aan de President Rooseveltlaan neemt je mee in de wereld van innovatie en duurzaam wonen. De belangrijkste functie van dit huis is dat er coaches aanwezig zijn die de mensen gaan adviseren om het energiegebruik slim te verminderen gebruik te maken van nieuwe vormen van energie.

Je kan het beleven in het huis van de toekomst. Voor meer informatie klik hier.

Foto's: Frits Widdershoven

Lees ook