Boulevard Nautique Roermond in stijl geopend

Nieuwe publiekstrekker op enkele minuten van de Designer Outlet

Auteur: Kevin Hoffmans
Donderdag 29 juni 2017

Ruim vier jaar geleden ontstond het idee om de oude haven achter de Designer Outlet op te knappen. Vandaag opende ondernemer Arie Drenth 'zijn' Boulevard Nautique.

Met een steiger van 125 meter lang, een drijvend kantoor met vipdeck en twee toegangsbruggen waar zelfs auto's overheen kunnen, krijgt Roermond er vandaag een haven bij. De ‘nautische boulevard’ is een drijvende showroom in de stijl van een jachthaven, waar fabrikanten van luxe motor- en zeiljachten wat oudere modellen en gebruikte jachten onder de aandacht kunnen brengen van een groot publiek. Samen met wethouder Raja Fick-Massaoui en gedeputeerde Eric Geurts rolde de rode loper uit over de steiger. Het is een plaats waar nieuwe en tweedehands jachten in het hogere segment te koop worden aangeboden. Met de slogan 'Shopping & Boating' is er ook de mogelijkheid om aan te meren en een dagje te genieten in de Designer Outlet Center of de binnenstad van Roermond.

Samen met Linssen Yachts volgen er 3 open dagen (t/m zondag 1 juli) tussen 10.00-16.00, waar het publiek meer dan welkom is. De locatie kan ook ingezet worden voor modeshows, presentaties of iets dergelijks. De genodigden waren zeer onder de indruk van de boulevard en keken hun ogen uit naar de ongeveer 30 yachten. Stuk voor stuk mooi opgemaakt en klaar om via de bijgelegen Maasplassen het water op te gaan!

Bekijk onderstaande video van de opening en bezoek de site voor meer informatie www.boulevard-nautique-roermond.com

Lees ook