Wederom succesvolle business avond Lekker Venlo

Fotoverslag

Zaterdag 17 juni 2017


De business avond van het culinaire buitenfestijn Lekker Venlo was wederom een succes. Alle kaarten waren op voorhand uitverkocht. Er werd volop genoten van de ruim  geserveerde gerechtjes van onder meer de restaurants Aubergine, Cabillaud en Chateau de Raay. Alle aanwezigen waren zeer te spreken over de kwaliteit en de service en ook aan wijn ontbrak het niet.

Het Provinciebestuur was goed vertegenwoordigd met onder meer de gedeputeerden Twan Beurskens, Hubert Mackus en Ger Koopmans en de nieuwe algemeen directeur Guido Derks, afkomstig uit Maastricht, die constateerde dat de kwaliteit in Venlo niet onder doet van die op ’t Preuvenemint.

Het enige verbeterpunt dat links en rechts genoemd werd, was de nogal luide en dan ook nog verschillende muziek uit de afzonderlijke stands, zodat er een ratatouille van muzieksoorten ontstond, die het spreken met elkaar wat lastiger maakte. Maar dat is een verschijnsel dat helaas ook op veel andere evenementen merkbaar is, ook op ’t Preuvenemint.

Vandaag en morgen is Lekker Venlo open voor het publiek, dat vanwege het mooie weer massaal verwacht wordt.

Fotografie: Olga van Borren

Lees ook