Succesvolle eerste Chapeau Cabillaud Haring Party

Exclusief netwerken op Limburgs mooiste dakterras

Auteur: Maarten van Laarhoven
Vrijdag 23 juni 2017


Even, heel even werd Venlo gisteravond op een buitje getrakteerd, maar de 140 bezoekers van de exclusieve Chapeau Cabillaud Haring Party op het schitterende Scheuten terras –bekend vanwege het prachtige uitzicht op de Maas – kon het nauwelijks deren.

Zij bleven door de overkapping lekker droog en genoten volop tijden de eerste exclusieve haringparty, georganiseerd door Chapeau in samenwerking met Cabillaud, het restaurant boven het Maaspoort Theater en de trotse bezitter van het Scheuten terras, een van de meest bijzondere dakterrassen van Limburg.

Na een feestelijke ontvangst met een glas Veuve Clicquot konden de gasten zich laven aan de culinaire hoogstandjes die werden geserveerd, en natuurlijk van de verse haring. De eerste ziltige maatjes werden overhandigd aan gedeputeerde Toine Beurskens, oprichter van de Stichting Kidzbase Martin Frankort en Jo Cortenraedt, hoofdredacteur van Chapeau.

De opbrengst van de eerste Chapeau Cabillaud Haring Party gaat naar Kidzbase, een stichting die als doel heeft om kinderen in Nederland, die niet de kans krijgen normaal op te groeien in hun eigen gezin, te helpen. De hoogte van het bedrag dat is opgehaald wordt later bekendgemaakt.  

Fotografie: Frits Widdershoven

Lees ook