Chapeau Cabillaud Haring Party

Partner Wijngaard Raarberg

Auteur: Wouter Warnier
Dinsdag 20 juni 2017

Aanstaande donderdag 22 juni is het zover, dan vindt op het dakterras van restaurant Cabillaud in Venlo de Chapeau Cabillaud Haring Party plaats. Een voor één stellen we de partners aan je voor. Vandaag Wijngoed Raarberg.

Tijdens de Chapeau Cabillaud Haring Party zal Ralph Huydts de allereerste MAGNUM fles Raarberg Brut onthullen en ter beschikking stellen. Van deze fantastische fles wijn zijn slechts 50 stuks gemaakt, dat dit stukje vakmanschap zeer speciaal maakt. De MAGNUM fles die op de avond van de Haring Party ter beschikking wordt gesteld, wordt nog specialer door de sierlijke beschilderingen van een lokale kunstenaar. Deze fles zal gedurende de avond bij opbod verkocht worden.

 

Ervaar het zelf en koop hier je ticket voor de Chapeau Cabillaud Haring Party!

Lees ook