Chapeau Cabillaud Haring Party

Partner Hanos Venlo

Auteur: Wouter Warnier
Vrijdag 16 juni 2017

Donderdag 22 juni is het zover, dan vindt in en op het dakterras van restaurant Cabillaud in Venlo de Chapeau Cabillaud Haring Party plaats. Een voor één stellen we de partners aan je voor. Vandaag groothandel Hanos Venlo.

Tijdens de Chapeau Cabillaud Haring Party op donderdag 22 juni zal Hanos Venlo alles uit de kast trekken om een optimale beleving te creëren. De Chapeau Cabillaud Haring Party zou geen Haring Party zijn zonder de haring van Hanos. De horecagroothandel laat je meeproeven van enkele toppers uit de versafdeling: verse haring en oesters! Deze laatste zijn wat lastig te openen, maar Hanos zorgt voor enkele oestermannen die je graag helpen.

Ervaar het zelf en koop hier je ticket voor de Chapeau Cabillaud Haring Party!

 

Lees ook