Chapeau Cabillaud Haring Party

Partner Bakkerij Fleuren Velden

Auteur: Wouter Warnier
Woensdag 21 juni 2017

Aanstaande donderdag 22 juni is het zover, dan vindt op het dakterras van restaurant Cabillaud in Venlo de Chapeau Cabillaud Haring Party plaats. Een voor één stellen we de partners aan je voor. Vandaag Bakkerij Fleuren Velden.

Tijdens de Chapeau Cabillaud Haring Party zal ook Bakkerij Fleuren Velden haar bijdrage leveren. Bakkerij Fleuren Velden is trots op elk product uit hun bakkerij en dat mag gezien worden. In de zaak hebben zij dan ook de ovens in het zicht van de klant. Aanstaande donderdag laten zij hun ovens thuis maar zullen ze enkele lekkere hapjes en zoete versnaperingen meenemen.

Ervaar het zelf en koop hier je ticket voor de Chapeau Cabillaud Haring Party!

Lees ook