Exclusieve rondleiding bij Leolux in Venlo

Meubelfabriek trots op samensmelting ervaring, ambacht én hightech

Auteur: Auteur: Stèphanie van Heuven / Fotografie Frits Widdershoven
Vrijdag 2 juni 2017


Geïnteresseerden konden gisteren via Berden een bezoek brengen aan de Leolux Meubelfabriek in Venlo, waar te zien is hoe jarenlange ervaring, ambacht en hightech samenkomen. In het bezoekerscentrum Via Creandi werden de bezoekers hartelijk ontvangen met koffie, thee en verse Limburgse vlaai.

Na de vertoning van de Leolux bedrijfsvideo werd een rondleiding door de fabriek gegeven. Vanaf de loopbruggen was perfect te zien hoe vakmensen unieke designmeubelen creëren. In de expositie ‘80 jaar Leolux design’, die vervogens werd bezocht, wordt een beeld gegeven van hoe Leolux meubelen van toen en nu zijn geplaatst in passende settings, die het tijdsbeeld goed weergeven.

Leolux is een dynamisch familiebedrijf met een lange geschiedenis en een scherpe visie op design en op de toekomst. Al 82 jaar produceert Leolux al zijn meubelen in Venlo.

Lees ook