Deelnemer Lekker Venlo: Restaurant Thomas

Een zaak waar alle gerechten vers worden bereid met producten uit de regio

Auteur: Janneke Grolleman
Vrijdag 9 juni 2017

Volgende week donderdag (15 juni) vindt alweer de achtste editie van Lekker Venlo plaats. Hét culinaire evenement van Noord-Limburg heeft inmiddels een vaste plek gekregen in de agenda van menig inwoner en ondernemer in de regio. Vandaag een  van de Duitse deelnemers, Restaurant Thomas in Geldern.

Restaurant Thomas, gelegen in Geldern, ligt op circa twintig kilometer ten noordoosten van Venlo. De 23-jarige Daniel Thomas heeft na het opdoen van de nodigde ervaring de grote stap gezet en is begonnen met zijn eigen restaurant: Restaurant Thomas, een zaak waar alle gerechten vers worden bereid met producten uit de regio en waar de kaart elk seizoen wisselt. ,,Van de tomaten tot de aardappelen, alles is afkomstig uit de regio”, vertelt Daniel Thomas. Het restaurant heeft een moderne, sfeervolle uitstraling. ,,Ik kijk er elke dag weer naar uit om gasten te zien genieten van lekker eten onder een aangename sfeer”, aldus Daniel.

Venlo als culinaire stad
Daniël voelt zich op gastronomisch gebied wel thuis in Venlo. ,,In Venlo liggen veel verschillende culinaire restaurants. Ook worden er steeds meer foodfestivals georganiseerd, een leuke toevoeging aan deze culinaire stad.”

Deelname aan Lekker Venlo
Restaurant Thomas doet voor de eerste keer dmee aan Lekker Venlo. Daniel Thomas en zijn team kijken er naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten. En om iedereen te laten genieten van zijn kookkunsten. ,,Ik ben er van overtuigd dat we een geweldige tijd gaan beleven op Lekker Venlo.”

Lees ook