Vijf jaar lang Crossing borders, een groot succes.

Opnieuw een mooi event ditmaal in Aken

Auteur: Armand Vliegen/Fotografie Luc Hommes
Dinsdag 13 juni 2017


Christof Lang, de stèrrenkok uit Aken en eigenaar van restaurant La Becasse, heeft een nieuwe, derde zaak. Twentyfive steakclub, zoals de naam van het bedrijf luidt, gaat pas later deze maand open, maar toch kon hier al het Crossing Border Event plaatsvinden.

Zondag 11 juni was het weer volle bak: 200 kaarten waren, zoals bij elk event van Crossing Borders het geval is, in een mum van tijd uitverkocht. 
Ook dit keer was er weer een bus geregeld voor klanten van de Crossing Border-leden café Sjiek en Sofa. Vivendum in Dilsen-Stokkem had ook een aantal Belgische gasten meegenomen en de relaties van de Leuf in Ubachsberg hoefden niet ver te gaan.

Een modeshow van de exclusieve modezaak Barati in der Elisengalerie in Aken maakte de happening tot een volwaardig event. Onder de vele gasten, van wie circa de helft uit Duitsland afkomstig was, spotten we ook een aantal bekende gezichten. Vivendum-chef Alex Clevers, die op deze dag 50 jaar werd, werd uit volle borst door allen toegezongen. 

Het volgend event van Crossing borders is in de laatste week van augustus op het Preuvenemint. De stand van Sauter Wijnen wordt dan culinair verzorgd door het Crossing Borders gezelschap. Op die manier zijn ook café Sjiek en Sofa terug op het Preuvenemint. Vivendum staat er zoals elk jaar ook nog eens apart met een stand.

Kortom Crossing Borders blijft actief op allerlei fronten. Immers, grenzeloos ondernemen werkt.

Lees ook