Chapeau Château Fair

Eerste Chapeau-Fair was een succes

Auteur: Jo Cortenraedt
Maandag 26 juni 2017


Voor het eerst organiseerde Chapeau in samenwerking met Château St. Gerlach een Fair, onder de titel ‘Chapeau au Château’, naar aanleiding van het 20jarig bestaan van zowel Chapeau als ook Château St. Gerlach.

Een twintigtal bedrijven en instellingen in de sfeer van lifestyle presenteerden zich op het prachtige landgoed van St. Gerlach, zowel op het kasteelpark als ook in het nieuwe paviljoen. De Fair was vrij en gratis toegankelijk voor het publiek dat kon kijken naar luxe auto’s, speciale bedden, een demonstratie gietijzer en zoveel meer, en genieten van bijzondere wijnen, smakelijke gerechtjes.

De eerste editie van deze Fair werd zowel door het publiek als door de deelnemende bedrijven positief ontvangen. Directeur Harmen Silver van Château St. Gerlach en Xavier Cortenraedt van Chapeau gaan het concept verder uitbouwen, zodat er naar alle waarschijnlijk volgend jaar rond deze tijd een tweede Fair georganiseerd zal gaan worden.

Fotografie: Olga van Borren

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram