Chapeau Cabillaud Haring Party

Partner Wijnerij De Belaeving

Auteur: Janneke Grolleman
Vrijdag 9 juni 2017

De komende weken zullen we de partners van de Chapeau Cabillaud Haring Party één voor één bekendmaken. Vandaag Wijnerij De Belaeving.

Wijnerij De Belaeving, met eigenaren Monique en Joep van Schaijk, ligt in het Noord-Limburgse Helden. Monique en Joep komen al jaren regelmatig in Spanje en vanuit daar is hun passie voor genieten, eten en wijnen ontstaan. “De mediterrane sfeer vinden we fantastisch en het liefst zouden we die altijd willen proeven”, weten ze ons te vertellen. Toen ze eenmaal een voormalige wijngaard konden overnemen, twijfelden ze niet lang.Tijdens de Chapeau Cabillaud Haring Party op donderdag 22 juni zal Wijnerij De Belaeving met hun smaakvolle likeuren voor een unieke belaeving zorgen. In de Wijnerij maakt De Belaeving hun eigen verdraaid lekkere, zoals ze het zelf zeggen, likeuren. Wat dacht je van de likeuren sinaasappel chocolade, hazeloot of perzik?

Ervaar de unieke belaeving zelf en koop hier je ticket voor de Chapeau Cabillaud Haring Party!

Lees ook