Coen Gorter

tijdens de Chapeau Château Fair

Vrijdag 23 juni 2017

,,Ons bedrijf, opgericht in 1933, heeft zich in 85 jaar van een behangzaak via woninginrichting en meubelzaak ontwikkeld tot het huidige Coen Gorter Interieur Concepten, wat staat voor, kleuradvies, licht- en interieurontwerp, en interne verbouwingen/bouwbegeleiding. Dor middel van 3D animaties wordt een duidelijk beeld gecreëerd van de gemaakte keuzes.

Op de fair presenteren wij een meubelgroep van Walter Knoll, schitterende verlichting, alsmede een zeldzaam handgeknoopt karpet van Walter Knoll. En natuurlijk zijn er stoffen te zien van onder andere Missoni en Jakob Schlaepfer. 

Door middel van een beamerpresentatie geven wij inzicht in onze werkwijze. Daarbij geven wij een inkijk in een aantal gerealiseerde projecten, van het eerste ontwerp tot de eindrealisatie. Waarbij we vormgeving en afwerkingsniveau uiteraard hoog in het vaandel hebben staan. Wij vertellen graag meer over onze expertise.” 

 

Lees ook