Gezellig netwerken op uitverkocht Bassinario

Culinaire avond voor het goede doel levert ruim 15.000 euro op

Auteur: Maarten van Laarhoven
Vrijdag 16 juni 2017


Een aangename sfeer met uitzicht op de oude binnenhaven van Maastricht, gezellig ongedwongen bijkletsen met een hapje en een drankje, maar vooral ook zien en gezien worden. De 15de editie van Bassinario (an evening for friends), gisteravond in ’t Bassin in Maastricht is volledig naar wens verlopen. Niet alleen was het succesvolle jaarlijkse evenement volledig uitverkocht; ook de weersomstandigheden waren perfect.

De opbrengst van het jaarlijkse treffen van met name ondernemers in Maastricht mocht er eveneens zijn: het bestuur van de organiserende serviceclub Ronde Tafel 179 Maastricht Charlemagne kan ruim 15.000 euro overmaken aan een aantal goede doelen. Een daarvan is kinderbehandelcentrum De Grummelkes in Cadier en Keer, dat dringend toe is aan een herinrichting van de 'snoezelruimte'. 

De vier restaurants die in de binnenhaven zijn gevestigd (Harbour Club, Gastrobar Dock Five,Bistro Allo Allo en Les Trois Seaux) verzorgden gedurende de avond elk een culinair gerecht. Goede wijn en heerlijk gekoeld bier was voor de bezoekers van het evenement de hele avond door à volonté beschikbaar, hetgeen zorgde voor een bijzonder feestelijke stemming.

Lees ook