Alle informatie voor u op een rijtje!

Chapeau Château Fair

Dinsdag 13 juni 2017

Over twee weken is het zover! De Chapeau Château Fair! Wij zetten enkele praktische informatie voor u op een rijtje.

De Chapeau Château Fair
In het kader van het twintigjarig bestaan van Chapeau en Château St. Gerlach organiseren wij samen de lifestylefair Chapeau Château! Op zondag 25 juni lijkt het alsof u letterlijk door Chapeau Magazine loopt, in de prachtige omgeving van Château St. Gerlach in Valkenburg. Samen met twintig Euregionale partners creëren wij deze middag een unieke lifestylebeleving. De fair is gratis en voor iedereen toegankelijk!

Waar?
Joseph Corneli Allée 1
6301 KK Valkenburg aan de Geul
Nederland

Hoe laat?
U bent welkom van 13:00 uur tot 18:00 uur.

Komt u met de auto?
Zodra u de snelweg verlaat kunt u de bewegwijzering van Château St. Gerlach volgen. Als u het landgoed benadert,  zult u vanzelf naar een parkeerplaats worden begeleid door onze parkeerwachters.

Gaat u liever met het openbaar vervoer?
Vanuit station Houthem-St.Gerlach ligt het landgoed op 7 minuten loopafstand.


VIP-lunch maakt het plaatje compleet!
Om in de sfeer te komen kunt u voorafgaand aan de eigenlijke lifestylefair van 12 tot 13 uur een VIP-ontvangst met een glas champagne en een driegangenlunch, inclusief wijn, water, koffie en thee, boeken. Bij mooi weer wordt de lunch geserveerd aan een lange tafel rondom het St. Gerlach Paviljoen. Voor de lunch is een beperkt aantal plaatsen te reserveren. De prijs bedraagt €52,50 per persoon. Ontvangst vanaf 11.30 uur. De lunch zelf begint om 12.00 uur.
Klik hier om uw lunch de reserveren.

We zien u graag zondag 25 juni!

 

Lees ook