Aftermovie finale

Gezicht van Limburg 2017

Dinsdag 6 juni 2017

Afgelopen zaterdag, 3 juni, heeft de finale van Hét Gezicht van Limburg plaatsgevonden. De finale vond plaats bij in The Basement van Berden Heerlen. 
Na afloop van een ochtend keihard oefenen, hebben de twaalf finalisten in de middag een spectaculaire show neergezet. Om 13:00 uur was de generale repetitie, waar de dames zonder moeite doorheen kwamen.
Om 15:00 uur was het tijd voor de grote finale! De zenuwen van de finalisten verdwenen al snel door de aanmoediging van het enthousiaste publiek. We zijn trots op alle finalisten, maar helaas kon er maar één de winnaar zijn! Daniëlle Kroon, gefeliciteerd! 

De top zes finalisten zullen jullie o.a. terugzien in de september editie van Chapeau Magazine! De top zes dames zijn: Lorin Posthumus, Lois Erprath, Grace Huberts, Audrey Janssen, Daniëlle Kroon en Mariska Singh! 

Dankjewel toppers! 

 

Lees ook