Boeiende verhalen tijdens relatiebijeenkomst ABN AMRO

Maartje Paumen en Jessica Niewierra delen hun ervaringen

Auteur: Stephanie van Heuven
Donderdag 22 juni 2017


ABN AMRO organiseerde woensdag 21 juni een speciale avond voor haar relaties. De avond stond in het teken van twee succesvolle Limburgse dames: Jessica Niewierra en Maartje Paumen.

Niewierra is Directeur Digital Development & Interaction van ABN AMRO Retail. Ze nam het gezelschap mee in de digitaliserende wereld om ons heen.  Ze vertelde over het veranderende klantgedrag en gaf een aantal voorbeelden van digitale realisaties van de manier waarop ABN AMRO inspeelt op dit veranderende klantgedrag.

Maartje Paumen was aanvoerster van het Nederlandse Dames Hockeyteam. Ooit begon zij bij Hockey Club Scoop in Sittard/Geleen; momenteel sluit ze haar succesvolle carrière als international af. Maartje nam het gezelschap mee in haar ervaringen tijdens de Olympische Spelen, de Europese Kampioenschappen en het Wereldkampioenschap. Hoe kom je aan de top? En hoe blijf je er? Maartje zal haar carrière gaan vervolgen in België.

De avond vond plaats in het ‘Forum’ aan de Engelenkampstraat 68 te Sittard met een kopje koffie en een stukje vlaai.

 

Fotografie: Frits Widdershoven

Lees ook