Ria Joosten blaast Kasteel Eyckholt nieuw leven in

Bedrijf Zakenvrouw van het Jaar 2014 breidt verder uit

Auteur: Maarten van Laarhoven
Donderdag 15 juni 2017

Ria Joosten van het gelijknamige cateringbedrijf uit Neer is de nieuwe eigenaar van Kasteel Eyckholt. Het restaurant, dat kortgeleden na een faillissement de deuren moest sluiten, gaat begin juli weer open.

Joosten werd in 2014 bij het grote publiek bekend toen ze werd bekroond met de Prix Veuve Clicquot, waarna ze zich Zakenvrouw van het Jaar mocht noemen. vanwege haar uitstekende ondernemerskwaliteiten. Eerder kreeg ze de titel Meest Markante Horecaondernemer van het Jaar.

Kasteel Eyckholt was de afgelopen tijd geregeld in het nieuws nadat de vorige eigenaar als hoofdverdachte was aangehouden in een fraudezaak.

Ria Joosten Catering geldt met name in het noorden en het midden van de provincie grote bekendheid. Het bedrijf is zowel actief op de zakelijke markt als op het cateringsegment dat zich richt op feesten en partijen. Het is de bedoeling dat op de nieuwe locatie onder meer trouwfeesten en recepties worden gehouden. Het restaurant – dat de naam Kasteel Eyckholt behoudt, zal gewoon weer gaan draaien volgens de gebruikelijke formule.

Lees ook