TEFAF New York Spring nu al succesvol!

Preview met meer dan 4000 bezoekers

Zaterdag 6 mei 2017

De organisatie van TEFAF New York Spring spreekt na de eerste twee dagen al van een groot succes. Op de preview waren er al 4.000 bezoekers, onder wie veel verzamelaars. Op die openingsdag zijn er veel verkopen gemeld. Voorzitter Willem van Roijen: ‘Dit is de eerste presentatie van TEFAF, puur gericht op hedendaagse en moderne kunst en design en dit bevalt goed zodat we daar nog meer activiteiten in willen ondernemen. De allerhoogste standaard in de wereld wordt hier op deze beurs in New York bereikt, zo blijkt uit de reacties van deelnemers en bezoekers.”

 


TEFAF New York Spring en TEFAF New York Faal zijn twee kleinere beurzen die de kunstbeursorganisatie recent heeft opgestart, naast de grotere moederbeurs TEFAF Maastricht.

Foto's: Harry Heuts

Lees ook