Talkshow ter ere van het 20-jarig bestaan Wiertz Company

Fotoverslag

Auteur: Jo Cortenraedt
Woensdag 10 mei 2017


Ter ere van het 20-jarig bestaan van Wiertz Company werd een feestelijke bijeenkomst gehouden op het Museumplein in Kerkrade. Daar kwamen veel zakelijke relaties op af met heel wat bekende gezichten. Centraal onderdeel was een talkshow met een aantal wisselende gasten aan tafel, te beginnen natuurlijk bij de eigenaren Harm en Dionne Wiertz die vertelden over het ontstaan van het bedrijf en het plezier dat ze altijd gehad hebben om ermee aan de slag te gaan. De nieuwe algemeen directeur Roger Holtus kondigde aan om minstens op dezelfde voet door te gaan met als basis: het Rijnlandse model. Wel ondernemen en geld verdienen, maar toch vooral met oog voor het maatschappelijk belang.

Na afloop was er op het terras van het museum een uitgebreide borrel, waar de huiskleur oranje van Wiertz domineerde.

 

Lees ook