Harry's Maastricht

Ongedwongen eten en drinken in een elegante sfeer

Donderdag 4 mei 2017

Harry's is een internationale brasserie die zeven dagen in de week geopend is voor lunch en diner en op zondag voor de brunch. U geniet er van tijdloze brasse­riegerechten op basis van producten van het seizoen. Har­ry's staat voor ongedwongen eten en drinken in een informele en comfortabele setting.

Harry's is gevestigd in een monumentaal pand aan de ele­gante Wycker Brugstraat in het bruisende stadsdeel Wyck, ook wel het ‘Petit Pa­ris’ van Maastricht ge­no­emd.

De keuken onder leiding van chef Frank van Thiel (hij stond  eerder achter het fornuis in onder meer de Librije in Zwolle en het Amstel Hotel in Amsterdam), is internationaal, herkenbaar en seizoensgebonden. Har­ry's werkt nauw samen met regionale boerderijen en leveranciers die biologische en duurzame methodes toepassen.

Harry's
Wycker Brugstraat 2
6221 EC Maastricht 
043 328 13 66
info@harrysrestaurant.nl
www.harrysrestaurant.nl 

 

Lees ook