Deelnemer Lekker Venlo: Aubergine

Een klassiek restaurant met een moderne touch

Auteur: Janneke Grolleman
Vrijdag 12 mei 2017

In het weekend van 15 t/m 18 juni 2017 vindt alweer de achtste editie van Lekker Venlo plaats. Hét culinair evenement van Noord-Limburg heeft inmiddels een vaste plek in de agenda gekregen van menig inwoner en ondernemer in de regio, dit geldt ook voor Paul en May Pollux van Restaurant Aubergine, dat dit jaar alweer voor de zevende keer meedoet.

Paul Pollux en echtgenote May hebben in het fraaie kloosterdorpje Steyl, even ten zuiden van Venlo, Restaurant Aubergine. Een klassiek restaurant met een moderne touch. ,,We hebben we een aantal klassieke gerechten, waarvoor gasten blijven terugkomen. Daarnaast kunnen de gasten elk seizoen weer iets nieuws verwachten. We blijven meegaan met de tijd”, vertelt Paul.

Venlo als culinaire stad
Paul Pollux vindt dat Nederland de laatste jaren in alles is gegroeid. ,,Venlo doet mee met de rest. Je moet als restaurant niet wachten, maar meegroeien.”

Deelname aan Lekker Venlo
,,Iedereen uit de regio kent inmiddels Restaurant Aubergine. We doen mee voor het plezier. Het is een mooi evenement”, aldus Pollux. De afgelopen jaren heeft Restaurant Aubergine constant wisselende bedrijven op Lekker Venlo gezien. ,,Het is leuk om steeds nieuwe gezichten te zien. Daarnaast is het heerlijk om een weekend buiten te zijn”, vult hij aan.

Op de businessavond kent Restaurant Aubergine iedereen. ,,Er zijn heel veel mensen. Iedereen kan je zien en zelfs even spreken. Het is een leuke manier om jezelf te presenteren, omdat je constant nieuwe contacten legt.”

Lees ook