La Butte aux Bois neemt nieuwbouw in gebruik

Fotoverslag

Zaterdag 6 mei 2017


Domaine La Butte aux Bois in Lanaken heeft de grote nieuwbouw in gebruik genomen na omvangrijke bouwwerkzaamheden die ruim een jaar hebben geduurd. De bekende horecazaak met onder meer sterrenrestaurant La Source, het bestaande hotel en een aantal mooie receptiezalen, heeft er compleet nieuw gedeelte bij gekregen met 20 extra hotelkamers, een volledig nieuw wellnessgedeelte met een eigen gym- en spa-afdeling en ook een eigen dermatologie-praktijk. 

Het nieuwe gedeelte ligt geheel ‘verzonken’ in de bosrijke omgeving. Eigenaar Eric Bullens stelt dat met deze investering van bijna 10 miljoen euro La Butte aux Bois een nieuwe fase ingaat, waarbij behalve op de eigen sterke thuismarkt, nog veel meer op de internationale markt wordt ingezet. Het lidmaatschap van Relais & Chateaux is hierbij een belangrijk instrument.

Fotografie : Frits Widdershoven

Lees ook