Jano Schoenmakers

Business

Maandag 1 mei 2017

Jano Schoenmakers (1985) groeide op in Wijlre in een ondernemersgezin en is mede-eigenaar van VEZA vastgoed in Echt. Ondernemen zit hem in het bloed. Tijdens zijn studie bedrijfskunde kwam zijn interesse voor makelaardij- en vastgoedontwikkeling naar boven en vervolgstudies in deze branche lagen dan ook voor de hand. Binnen VEZA houdt Jano zich bezig met de commerciële activiteiten van huisvestingsvraagstukken in de breedste zin van het woord. Hij is als vastgoedadviseur voor opdrachtgevers actief op strategisch en tactisch niveau van vastgoedmanagement en -ontwikkeling. In zijn vrije tijd speelt Jano golf op hoog niveau. De focus en strategie die daarvoor nodig zijn, zijn competenties waar hij ook voor staat bij de uitoefening van zijn vak.

Lees ook