Françoise Oostwegel

Living

Dinsdag 2 mei 2017

Ik ben Françoise Oostwegel afgestuurd aan de Kunst Academie Maastricht en productontwerpster voor mijn eigen studio; Çedille Design. Onlangs heb ik mijn eigen design winkel geopend in hartje Maastricht.

Studio Çedille Design biedt een platform voor startende designers die hun producten op de markt willen brengen. Deze studio is ook mijn werkplek waar ik al mijn eigen werk verkoop. Ik laat mij inspireren door verschillende omgevingen en geometrische vormen. Op deze manier probeer ik mijn eigen stijl te ontwikkelen en eigen ontwerpen te produceren. Mijn designproducten hebben een verhaal en meestal twee functies. 

Ik hou van interieur en vormgeving ik wil jullie daarom ook graag meenemen in mijn wereld van design. Via deze blog hou ik jullie op de hoogte van de nieuwe interieur trends en alle mogelijkheden in en rond het huis qua inrichting en vormgeving.

Lees ook