Ellis Visser

Health

Woensdag 3 mei 2017

Als mensen mij omschrijven denk ik dat ze zeggen dat ik veel met gezondheid bezig ben maar daarnaast ook een echte levensgenieter ben, dat hoop ik althans! Want gezond leven bestaat wat mij betreft uit veel meer dan alleen gezond eten en bewegen. Denk bijvoorbeeld aan ontspannen (met fijne mensen), lekker eten en op een verantwoorde manier genieten van de iets minder gezonde dingen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat gezond leven niet saai, tijdrovend of duur hoeft te zijn. Een goede balans is het halve werk.

Mijn naam is Ellis Visser, 29 jaar en ik leef en werk in Maastricht. Één van mijn passies is koken. Hier blog ik wekelijks over op mijn pagina: www.healthtastic.nl. Daarnaast is sport een gezonde verslaving van me.  Ik ben dan ook met regelmaat op de Atletiekbaan en in de sportschool te vinden. 

Binnen ‘Health’ neem ik jullie mee in alles wat mij bezighoudt op het gebied van gezond leven, om jullie hopelijk te inspireren en enthousiasmeren over deze leefstijl. Dus maak ‘Health’ jouw platform voor de nodige portie inspiratie.

Enjoy Life!

Lees ook