Feestelijke heropening La Butte aux Bois

Fotoverslag

Auteur: Jo Cortenraedt / fotografie Frits Widdershoven
Dinsdag 16 mei 2017


Onder een stralende zon werd de grote uitbreiding van Domaine La Butte aux Bois feestelijk in gebruik genomen. In de sierlijke tuin van deze fraaie horecalocatie in Lanaken werden vele gasten verwelkomd door de familie Bullens. Veel bekende gezichten onder wie burgemeester Marino Keulen en gedeputeerde Erik Gerits en Carmen Willems, directeur van Toerisme Limburg, plus een groot aantal vaste gasten.

Virginie Claes praatte het officiële gedeelte aan elkaar. Eigenaar Eric Bullens vertelde trots over de grote uitbreiding met een compleet nieuw wellness-gedeelte, 20 nieuwe hotelkamers, een vernieuwd sterrenrestaurant La Source, een nieuwe gym en een eigen dermatologie-afdeling onder leiding van echtgenote Yolande Bullens. Ook moeder Marijke Bullens, die in de beginjaren de drijvende kracht was achter La Butte aux Bois, toonde zich verheugd over de voorspoedige ontwikkeling van het bedrijf.

Onder meer door het lidmaatschap van Relais & Chateaux gaat directeur Marc Alofs en zijn team nu naast de regionale markt vooral ook de internationale markt bewerken om zodoende nog meer gasten naar Lanaken te trekken.

Lees ook