Deelnemer Lekker Venlo: The Scelta Kitchen

Passie voor goede smaak, gastronomie en gastvrijheid

Auteur: Janneke Grolleman
Dinsdag 16 mei 2017

In het weekend van 15 t/m 18 juni 2017 vindt alweer de achtste editie van Lekker Venlo plaats. Hét culinair evenement van Noord-Limburg heeft inmiddels een vaste plek in de agenda gekregen van menig inwoner en ondernemer in de regio. Dat geldt ook voor The Scelta Kitchen, dat al vanaf het eerste jaar meedoet.

Scelta, uitgesproken als ‘sjelta’, betekent letterlijk keuze in het Italiaans. Deze betekenis heeft alles te maken met hetgeen The Scelta Kitchen doet. The Scelta Kitchen is geen standaard evenementenlocatie. Het bedrijf heeft veel meer te bieden dan dat. Het team achter Scelta organiseert en regisseert niet alleen evenementen, maar weet ook zijn passie voor goede smaken over te brengen op de gasten.

Scelta Mushrooms is het moederbedrijf van The Scelta Kitchen. Het ontwikkelt, produceert en verkoopt innovatieve en duurzame champignonproducten. Niet moeilijk om te raden dat in de culinaire gerechten altijd wel een mushroom te vinden is. ,,Gasten kunnen zowel luxe als eenvoudige diners/hapjes verkrijgen. De gast staat bij ons centraal”, aldus Floor Kessels, die bij Scelta Mushrooms verantwoordelijk is voor de marketing.

Venlo als culinaire stad
,,Venlo is de laatste jaren erg gegroeid op culinair gebied. Er zijn veel nieuwe restaurants bijgekomen. Ook zijn er veel meer evenementen, denk aan het Spijs Foodfestival dat binnenkort weer wordt georganiseerd”, aldus Floor.

Deelname aan Lekker Venlo
The Scelta Kitchen deelt al vanaf het eerste jaar mee aan Lekker Venlo. ,,Het is een echte toevoeging voor de stad. Het brengt alle restaurants samen op één plek”, vertelt Floor.

 De businessavond van Lekker Venlo wordt door The Scelta Kitchen gezien als een netwerkavond. ,,Alle bedrijven, ondernemers en leveranciers zijn dan aanwezig. Het is de avond van onze doelgroep.”

Lees ook