Chapeau Château Fair

Jos Dirix Sculptures en Bronsgieterij Custers

Vrijdag 19 mei 2017

Jos Dirix Sculptures en Bronsgieterij Custers verwelkomen je tijdens de Chapeau en Château Lifestyle Fair en laten je op persoonlijke en bijzondere wijze kennismaken met een unieke kunstsetting. Beeldhouwer Jos Dirix presenteert artwork uit zijn totale oeuvre. Paarden, stieren, mannen, vrouwen en roofdieren, waaruit oerkracht en intensiteit spatten. Unieke bronzen beelden vol levensenergie. Bronsgieterij Custers giet Dirix' beelden in brons. Ambachtelijk werk. Kunde en kunst.

Jos Dirix Sculptures
De Limburgse kunstenaar Jos Dirix is ruim 35 jaar succesvol actief. Zijn bronzen kunst spreekt een internationaal bezielde taal. Dirix' sculpturen - mensen en beesten - zijn alle krachtige wezens in beweging. Explosief actief. Dirix maakt internationaal gewaardeerde kunst. Geëxposeerd en verkocht over de gehele wereld. 

Bronsgieterij Custers
De familie Custers bestaat uit bronsgieters. Heel het team van het familiebedrijf giet brons met enthousiasme. Met liefdevolle inzet brons gieten, volgens een oud en intensief procede, omschreven als 'de verloren wasmethode’. Elk bronzen beeld van Custers bezit een uniek kleurenspectrum. Een handtekening die huid en wezen van de bronzen sculptuur versterkt.

Verrassend en opwindend
Speciaal ter viering van het bijzondere jubileum van twee Limburgse grootheden, Chapeau en Château St. Gerlach, heeft Jos Dirix een uniek kunstwerk gecreëerd. Een wilskrachtige stier met de naam ESPÉRANCE. De lancering vindt plaats tijdens de Chapeau en Château Lifestyle Fair.

Ter plekke zal het brons gieten plaatsvinden van twintig stieren, in een genummerde oplage. Het team van Bronsgieterij Custers brengt het bronzen beeld ESPÉRANCE tot leven, terwijl beeldhouwer Jos Dirix zijn visie en creatie presenteert.

Het brons gieten is een samengaan van vuur, water, aarde en brons. Het gieten van het brons, een samenzijn rondom emotioneel creëren, is tijdens de fair hier te beleven.

Exclusief te koop
De beperkte en genummerde oplage van de bronzen stier bestaat uit 20 stuks. Aankoop is mogelijk door voorinschrijving. Passend in de feestelijkheden te koop met 20% korting op de aankoopprijs van 2000 euro. ESPÉRANCE bezit de authentieke signatuur van Bronsgieterij Custers en van zijn schepper Jos Dirix. Het bronzen beeld is 14 cm hoog en 25 cm lang. Elke stier wordt geleverd met een certificaat van echtheid.
Wilt u trotse bezitter worden van een inspirerende ESPÉRANCE schrijf dan zo spoedig mogelijk in per e- mail:  info@josdirix.com
Voor de beperkte oplage van 20 stuks geldt: op is op!

www.josdirix.com
www.bronsgieterijcusters.nl

 

 

Lees ook