Deelnemer Lekker Venlo: Cabillaud

Pure luxe met een fantastisch uitzicht

Auteur: Janneke Grolleman
Woensdag 3 mei 2017

In het weekend van 15 t/m 18 juni vindt alweer de achtste editie van Lekker Venlo plaats. Hét culinaire evenement van Noord-Limburg heeft bij menig inwoner en ondernemer in de regio inmiddels een vaste plek in de agenda gekregen. Chapeau presenteert de komende weken de deelnemers. Vandaag: Cabillaud.

Maak kennis met Cabillaud (Frans voor kabeljauw), het luxe restaurant, met uitzicht over de Maas, dat sinds oktober 2015 is gevestigd in De Maaspoort in Venlo. De fantastische gerechten worden bereid onder leiding van chef kok Eric Arts, die zijn culinaire creaties graag naar een hoger niveau tilt. ,,Bij Cabillaud word je in de watten gelegd”, ‘organisator’ Sjoerd Korsten. Het restaurant bevindt zich boven het grote theater, waardoor er een compleet avondje uit van kan worden gemaakt. De luxe zit ook ‘m ook in de gerechten, een 3-gangen Menu du Chef met tonijn en kalf of een 6-gangen Menu du Chef met paling, dorade en buikspek. De goede bijpassende wijnen maken het af.

Venlo als culinaire stad
,,Venlo is echt zijn eigen weg aan het timmeren”, aldus Sjoerd Korsten. Volgens hem ontwikkelt Venlo zich met de jaren steeds nadrukkelijker als culinaire stad.

Deelname aan Lekker Venlo
Lekker Venlo is volgens Cabillaud het perfecte platform om je als restaurant te etaleren. ,,Je kan zien wie Cabillaud is, wat we doen en wie we zijn.” Daarnaast is voor Cabillaud het bereik onder de bezoekers ook erg belangrijk. ,,We zitten op de tweede etage van De Maaspoort, dus het is vaak lastig om ons te vinden. Op Lekker Venlo kunnen we onszelf goed laten zien en de bezoekers prikkelen”, vertelt Korsten. ,,Ook de bezoekers die niet onder de doelgroep van Cabillaud vallen kunnen op deze manier kennismaken met ons restaurant.”

De traditionele businessbijeenkomst op vrijdag is voor Cabillaud de interessantste avond, omdat er veel zakelijk publiek is. ,,Het is de avond van onze doelgroep. Ook dit jaar gaan we ze weer verrassen met onze pure en mooie gerechten.”

Restaurant Cabillaud
Oude markt 30
5911 HH Venlo
T 077 320 72 34
E cabillaud@maaspoort.nl
https://www.maaspoort.nl/eten-drinken/cabillaud/

Meer info over Lekker Venlo vind je op https://www.lekkervenlo.nl/

 

Foto's: Cabillaud

Lees ook