Bassinario 2017

Gastronomie, muziek en Maastrichtse chariteit

Donderdag 11 mei 2017

Op donderdag 15 juni 2017 komt ondernemend Maastricht voor de vijftiende keer samen op de sfeervolle kades van ’t Bassin om onder het genot van goed gezelschap, een drankje en culinaire hoogstandjes de zomer in te luiden.

Maastrichtse chariteit
Bassinario is het evenement waar gastronomie, muziek en de Maastrichtse chariteit elkaar ontmoeten. Tijdens de voorgaande edities is meer dan € 200.000,- opgehaald voor diverse lokale goede doelen. Dit allemaal om zoveel mogelijk geld op te halen voor de gekozen goede doelen, met dit jaar hoofddoel Kinderbehandelcentrum “de Grummelkes” onderdeel van Radar enkele andere lokale subdoelen. “KBC de Grummelkes is een kleurrijke, stimulerende voorziening voor kinderen met een ontwikkelingsachterstand, al dan niet in combinatie met gedragsproblemen of meervoudige beperking.'' De Cheque zal worden besteed aan het herinrichten van de snoezelruimte. Hiervoor is binnen de reguliere budgetten geen ruimte.

Op www.bassinario.nl vindt u meer informatie over de goede doelen, ontdekt u de verschillende sponsorpakketten en koopt u eenvoudig uw tickets. Hier vindt u ook informatie over de mogelijkheden die u worden geboden om uw onderneming extra te profileren tijdens Bassinario 2017. 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram