Deelnemers gezocht voor wensrit door Limburg

Make-A-Wish Foundation brengt wens van zieke kinderen in vervulling

Auteur: Maarten van Laarhoven
Woensdag 26 april 2017

De Make-A-Wish Foundation, een organisatie die hartenwensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling brengt, is op zoek naar autoliefhebbers die het leuk vinden om op 11 juni deel te nemen aan een speciale autorit voor het goede doel.

Met de opbrengst van de autorit – de route loopt door heel Limburg – hoopt de stichting zoveel mogelijk geld op te halen om kinderen in de doelgroep een bijzondere dag te bezorgen en hen even te laten vergeten dat ze ziek zijn.

De eerste Make-A-Wish wensrit verloopt in samenwerking met de Kasteeltuinen in Arcen, de tuinen van Kasteel Montfort en Mondo Verde in Landgraaf.  Per equipe wordt een bijdrage van € 99,00 gevraagd.

De organisatie hoopt zoveel mogelijk bezitters van bijzondere cabrio’s, klassieke auto’s en sportauto’s warm te krijgen voor het evenement. Er is een route uitgezet door Noord-, Midden- en Zuid-Limburg. Al rijdend kunnen de deelnemers met hun partner, familielid, vriend of kennis genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft.

De wensrit start rond 9 uur bij de Kasteeltuinen te Arcen. In Montfort houden de deelnemers omstreeks 12.30 uur halt om in de tuinen van Kasteel Montfort van een sfeervolle picknick te genieten. De wensrit wordt afgesloten met een compleet verzorgde barbecue bij Mondo Verde.

De volledige opbrengst van de dag wordt gebruikt om kinderen met een levensbedreigende ziekte een allerliefste wens te bezorgen. ,,Wij zouden het daarom prachtig vinden als we deze dag met een groot aantal gevarieerde en bijzondere auto’s kunnen laten slagen”, aldus Make-A-Wish Nederland.

De Make-A-Wish Foundation (in Nederland ook bekend als Stichting Doe een Wens) is actief in 40 landen. Kijk voor een overzicht van de aangesloten landen op de website van de Make-A-Wish Foundation International.

Aanmelden kan via de website: www.wensrit.nl

Lees ook