Gouvernement toneel voor jaarlijkse University Dinner

Fotoverslag

Donderdag 20 april 2017


In het Gouvernement in Maastricht werd het jaarlijkse University Dinner gehouden, met als idee om een aantal mensen van de universiteit kennis te laten maken met bestuurders en ondernemers. De belangstelling was groot. Zo zagen we ondernemers als Wim van de Leegte (VDL) en Ronald Goedmakers (Vebego), bijna alle burgemeesters uit Zuid-Limburg, de gedeputeerde Twan Beurskens en gastheer Theo Bovens als gouverneur.

Hoofdspreker was Ralph Hamers, CEO van ING. Zijn agenda loopt over maar zijn roots liggen in Limburg, meer bepaald in Simpelveld, en daarom probeert hij, als het enigszins lukt, om voor bepaalde gelegenheden ruimte vrij te maken.

Foto's Frits Widdershoven 

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram