Top Sevagram en MeanderGroep doet mee aan IronMan

Inzet: gratis concert van Guido Dieteren voor alle cliënten

Auteur: Maarten van Laarhoven
Maandag 10 april 2017

Pim Steerneman, bestuursvoorzitter van Sevagram, en Jos Merx (lid van de Raad van Bestuur van zorgaanbieder de MeanderGroep) gaan een bijzondere uitdaging aan voor het goede doel. Op 6 augustus nemen zij deel aan de derde editie van de triatlonwedstrijd IronMan Maastricht, zij het dat ze elk een gedeelte van de loodzware tocht voor hun rekening nemen: Steerneman gaat 3,8 kilometer zwemmen in de Maas; Jos Merx klimt even later op de fiets om een parcours van 183 kilometer af te leggen. Meander-coach Arno Hanssen rondt de zware beproeving af: hij gaat 42,2 km hardlopen en mag bij de finish op de Markt in Maastricht de felicitaties in ontvangst nemen.

De drie sportievelingen hebben besloten hun voorgenomen inspanning te koppelen aan een gezamenlijk goed doel. Ze willen geld inzamelen voor een optreden van Guido Dieteren en zijn orkest op zaterdag 23 september 2017 voor cliënten van beide organisaties in het oude Royal Theater in Heerlen. ,,Een ware belevenis voor de cliënten”, aldus Marion Schmitz, hoofd communicatie van Sevagram. ,,Ook onze cliënten houden van een theaterbezoek, echter zij zijn altijd afhankelijk van mensen die hen daarbij willen helpen.”

Om de atleten van te steunen, en daarmee het concert van Guido Dieteren in gang te zetten, zijn Sevagram en de MeanderGroep op zoek naar bedrijven en particulieren die het bijzondere initiatief willen ondersteunen. ,,Elk sponsorgebaar, klein of groot’’, is van harte welkom, aldus Marion Schmitz.

De IronMan, het grootste en belangrijkste duursportevenement ter wereld, vindt jaarlijks plaats op diverse plekken in de wereld. De beste deelnemers kwalificeren zich voor het WK-triatlon op Hawaï. 

Nadere informatie over het initiatief en de diverse sponsorpakketten (inclusief tegenprestatie) kan worden verkregen door een mail te sturen naar:  communicatie@sevagram.nl

Lees ook

Bestel nu de Chapeau op Ipad of telefoon!

Ipad versie bestellen

Instagram

Bekijk de laatste #chapeaumagazine feeds op onze instagram

Bekijk onze instagram