Rob Baan presenteert autobiografie in De Koel

Fotoverslag

Zaterdag 29 april 2017


‘Niet slecht voor een CIOS-pikkie’. Zo luidt de titel van de autobiografie van oud VVV-trainer Rob Baan. Het boek werd gisteravond in Seacon Stadion De Koel in Venlo gepresenteerd voorafgaand aan de thuiswedstrijd van VVV-Venlo tegen Jong Ajax, die helaas door de toekomstige Venlose eredivisionist jammerlijk werd verloren met 1-4.

De opbrengst van het boek is bestemd voor de Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Rob Baan was de eerste trainer die in 1976 met VVV promoveerde naar de eredivisie. Voorafgaand aan de presentatie vond een forumgesprek plaats met de twee andere trainers met wie VVV promotie maakte: André Wetzel (promotie in 2007) en met de huidige trainer Maurice Steijn (promotie 2017).

Bijzonder detail is dat alle drie de trainers afkomstig zijn uit de regio Den Haag. Het eerste exemplaar van het boek werd door Rob Baan aangeboden aan voormalig stervoetballer Mikan Jovanovic, die in juni 1976 het beslissende tweede doelpunt maakte tegen FC Wageningen waardoor VVV naar de eredivisie promoveerde. En het tweede exemplaar ging naar voorzitter Hai Berden van VVV-Venlo.

Lees ook