De Mangerie

Het paradijs voor de echte bourgondiër

Dinsdag 18 april 2017

Maastricht verdient De Mangerie, de plek waar koks en bediening altijd voor u klaar staan, van 11.00 tot 23.00 uur. De keuken is dan continu standby. Dat maakt De Mangerie nog meer het paradijs voor de Bourgondiër ‘au bord de la Meus­e’. Geniet op het rust­ge­vende terras terwijl het brui­sende stadsleven aan u voorbij trekt. Heerlijk om als gast op deze toplocatie het ultieme Lim­burgse gevoel te krijgen met een fantastisch uitzicht over de Maas en de oude binnenstad van Maastricht.

De chef heeft een voorliefde voor mooie producten die de Euregio Maas-Rijn hem biedt. Dressings krijgen een bijzondere smaak door de huisgemaakte vruchten‑ en kruiden­azijn. Zelfs het ijs wordt vers gedraaid.

U bent in restaurant ‘De Mangerie’ welkom voor een uitstekend ontbijt, een mooie lunch en een culinair diner waarbij de attente bediening u uiter­aard advi­seert over heerlijke bijpassende wijnen.

Ruiterij 1
6221 EW Maastricht

043 350 91 91
www.cpmaastricht.nl
info@cpmaastricht.nl

Open 
Dagelijks van 11.00 - 23.00 uur

Lees ook