Restaurant Chez Paul

Betaalbare luxe en gastronomisch maatwerk

Donderdag 6 april 2017

Betaalbare luxe en gastronomisch maatwerk, is het motto van dit restaurant, dat is gevestigd op een locatie met een bijzondere culinaire geschiedenis kent: hier kookte ooit de eerste vrouwelijke chef van Nederland met een Michelinster, de moeder van de huidige eigenaar.

‘Chez Paul’ mag inmiddels ‘Chez Paul & Marion’ heten. Want overdag zorgen Paul en Marion Keijdener voor de mise en place, 's avonds staat Marion in de keuken en ontvangt Paul de gasten en coördineert de wijnkeuzes. Dat leidt tot mooie resultaten. Paul tovert uit zijn kelder met 180 varianten veel mooie verrassingen die perfect harmoniëren met de veelzijdige en originele gerechten.

À propos: de drie kinderen van het echtpaar (Claudi­ne, Lucas en Paul jr.), volgen toonaangevende horeca-oplei­dingen. Als ze thuis zijn helpen ze graag een handje in de keuken. Gastronomie staat in dit huis op harmonieuze wijze centraal.

De keuken van de zon heeft de voorkeur. Zuid‑Frankrijk en Italië oefenen na­drukkelijk invloed uit. De culi­nai­re filoso­fie wordt bepaald door de versmarkt en de seizoenen, die herkenbaar aanwezig zijn. Laat de mond oorde­len!

Restaurant Chez Paul
Broekhem 130
6301 HL Valkenburg aan de Geul
043 75 181 50
www.restaurantchezpaul.nl
info@restaurantchezpaul.nl

Lees ook