Burgemeester bouwt mee aan Van Melick

Cateringbedrijf geeft startschot voor nieuwe locatie in Kerkrade

Maandag 10 april 2017

Van Melick, the catering company heeft het startschot gegeven voor de bouw van een nieuwe locatie in Kerkrade. Het gaat om een bedrijfspand van circa 2.500 vierkante meter aan de Wiebachstraat op de Rodaboulevard.

In gezelschap van medewerkers en hun families stroopten de derde, vierde en vijfde generatie van Van Melick de mouwen op en maakten, samen met burgemeester Jos Som van Kerkrade, een begin met de bouw van de nieuwe keuken, die geflankeerd wordt door een opslagruimte en een kantoor.

Som roemde ‘het mooie familiebedrijf Van Melick’ als een van de bedrijven die ertoe bijdragen dat Kerkrade in economisch opzicht flink in de lift zit. ,,Kerkrade is blij met de komst van Van Melick. Maar het is natuurlijk ook gewoon slim van Van Melick om zich op deze prachtige zichtlocatie in Kerkrade te vestigen, met een prima bereikbaarheid vlakbij de Buitenring en de autosnelweg.” 

De nieuwe keuken, bestemd voor onder meer de catering bij bedrijven en op scholen, wordt naar verwachting komend najaar in gebruik genomen.

Op de foto: Burgemeester Jos Som, Jos van Melick, kleindochter Mees en Jorrit van Melick. 

Lees ook