Van der Ven regiovoorzitter MKB Limburg

Weer nieuwe rol voor ‘Zakenvrouw van 2016’

Dinsdag 25 april 2017

De Maastrichtse onderneemster Karin van der Ven is benoemd tot voorzitter afdeling Maastricht Heuvelland van MKB Limburg,. Ze volgt Joyce Verheijden op die de functie van voorzitter de afgelopen drie jaar bekleedde. 

De 33-jarige Van der Ven is directeur en eigenaar van Jules Group bv in Maastricht, een studentenservicebureau met een vestiging in Maastricht en sinds kort ook een in Aken. De jonge onderneemster werd in 2016 uitgeroepen tot ‘Zakenvrouw Zuid en Midden-Limburg’.

In datzelfde jaar trad de nieuwe regiovoorzitter aan als bestuurslid van LED (Limburg Economic Development). Met haar nieuwe rol als regiovoorzitter van MKB Maastricht Heuvelland wil Karin van der Ven de aansluiting met LED verder optimaliseren, aldus MKB-Limburg in een verklaring.

 

Bekijk hier interview dat Chapeau onlangs met haar had

 

Lees ook