Lien Verwimp

Travel

Zondag 30 april 2017

Aloha! Ik ben Lien en word spontaan gelukkig van de geur van de eerste bloesems, het horen van een vreemde taal en het ontdekken van hidden gems over heel de wereld. Liefst wanneer de zon schijnt. Globetrotter is my middle name, al beschrijf ik mezelf ook als trotse Limburger: ik groeide op in Voeren, maar woon anno 2017 bij m’n vriend in Bilzen.

In deze blog neem ik je mee naar de mooiste plekjes in én ver(der) weg van ons gezellige Limburg. Uitdaging is je te verrassen met pittoreske getaways of adresjes die om de hoek liggen, maar ook in het buitenland ga ik op zoek naar toeristische hotspots om inspiratie te bieden voor je volgende reis. De verhalen pen ik steeds in een persoonlijke beleving neer, zo weet je exact wat te verwachten als je er zelf op uit trekt. En als ervaren wereldreiziger en rasechte bourgondiër.. Beloof ik dat ik enkel plekjes met voldoende Chapeau-gehalte aan jullie voorstel :-).  Enjoy!

Lees ook