Menno Lanting inspireert tijdens CONNECTED

Netwerkevent gratis toegankelijk voor lezers van Chapeau

Vrijdag 7 april 2017

Bezoekers van het kennis-, inspiratie- en netwerkevenement CONNECTED, volgende week dinsdag in De Maaspoort in Venlo, kunnen zich verheugen op een inspirerende en energieke keynote lezing van Menno Lanting. Hij geldt als expert op het gebied van de impact van de snel veranderende wereld op leiderschap, innovatie en hoe we werken.

Zijn sessie met de titel 'Olietankers en Speedboten' gaat onder meer over de manier waarop een organisatie wendbaar kan blijven in een tijd dat ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Voor het gelijknamige boek dat hij erover schreef, interviewde hij wereldwijd 100 inspirerende en innovatieve ondernemers.

 

Menno Lanting

De keynote van Lanting is onderdeel van de plenaire opening van CONNECTED. Het evenement is bedoeld om nieuwe samenwerkingsverbanden tussen ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden op gang te brengen.

In het kader van de thema's innovatie en duurzaamheid zal Michel Weijers, directeur van het C2CExpoLab in Venlo, een lezing geven over het toepassen van cradle to cradle en duurzaamheid in de eigen organisatie. Naast het plenaire programma zijn er nog achttien  seminars, workshops, paneldiscussies en rondetafelgesprekken over trends en ontwikkelingen in Noord-Limburg.

Toegangskaarten voor het evenement kosten normaal gesproken 149 euro ex. btw. Lezers van Chapeau kunnen zich registreren voor een gratis bezoek aan het evenement door bij het inschrijven de code CHAPEAU11 te gebruiken. Meer informatie over het evenement op de website www.connectedevent.nl

Lees ook